Maatilat

Aurinkopaneelit sopivat maatilalle täydellisesti.

Olemme maatilojen puolella

Sons of solar on Suomen ainoa erityisesti maatiloihin erikoistunut aurinkovoimaurakoitsija.
Tunnistamme maatilojen tärkeyden ja samalla niiden kamppailun kannattavuudesta. Maatilalliset elävät maasta ja haluavat, että se voi hyvin, niin kuin mekin haluamme.

Aurinkopaneeli on sijoitus

Tarjoamme maatiloille aurinkosähköpaketteja, jotka säästävät merkittävästi energiakustannuksissa.
Takaisinmaksuajat jopa 7 vuotta, ja esimerkiksi 50kw valoen järjestelmän investoinnin tuotto jopa yli 150 000 euroa!

Merkittävä investointituki

Maatilat huomio! Nykyinen tukijärjestelmä, jossa valtio tukee 40% maatilojen aurinkosähköhankkeista ja takaa myös lainan, on voimassa 2020 alkuun! Toimi nyt, yhtä hyvää sijoitusta on vaikea löytää.

Toimintamallimme

1

Taustatyöt

Jätä yhteystietosi, tai ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme kaiken, mitä asennuksiin liittyy, ja valitsemme yhdessä juuri sinun tilallesi parhaiten sopivan järjestelmän. Seuraavaksi sovimme asentajien ja rakennussuunnittelijoiden käynnistä tilalla, jossa suunnitellaan projektia. Kun oikein mitoitettu järjestelmä on valittu, hoidamme kaikki lupa-asiat puolestasi.
2

Rahoitus

Ennen mitään hankintoja, täytyy olla mavin päätös investointituesta. Tuen hankkimisessa voi mennä kuukausia, joten suunnittelussa ei tarvitse kiirehtiä. Kun investointipäätös ja laina on saatu, aloitetaan itse toteutus.
3

Toteutus

Aurinkosähköjärjestelmän asennus ja käyttöönoton opastus. Aurinkopaneelien asennus eroaa merkittävästi katto- ja maa-asennuksien välillä. Keskikokoisen kattojärjestelmän voi asentaa viikossa, kun taas maa-asennukseen voi mennä kuukausi. Maa-asennus tehdään, jos sopivaa katto-pinta-alaa ei ole tarpeeksi, tai jos se muuten sopii asiakkaalle paremmin.
4

Huolto ja seuranta

Kun asennukset on tehty, voit iloita omasta puhtaan energian voimalaitoksestasi, ja seurata sen toimintaa reaaliajassa netin kautta. Asennusjärjestelmällä on 10 vuoden takuu. Seuraamme ja huollamme asennuksiamme itse.

Tutustu esitteeseen aurinkopaneelit maatilalle 2018

Lataa esite

Kiinnostuitko Aurinkopaneeleista?
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Haluan tilata ilmaisen kartoituksen

Huom. tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä markkinointitarkoituksiin.