Maatilat 

Sons of solar on avainlipputoimija, jolla on oma kokenut aurinkosähköasennustiimi, ja yli 150 toteutettua voimalaa

Aurinkopaneelit sopivat maatilalle täydellisesti.

Olemme maatilojen puolella

Sons of solar on erityisesti maatiloihin erikoistunut aurinkovoimaurakoitsija.
Tunnistamme maatilojen tärkeyden ja samalla niiden kamppailun kannattavuudesta. Maatilalliset elävät maasta ja haluavat, että se voi hyvin, niin kuin mekin haluamme.

Aurinkopaneeli on sijoitus

Tarjoamme maatiloille aurinkovoimaloita, jotka säästävät merkittävästi energiakustannuksissa.
Takaisinmaksuajat jopa 5 vuotta, ja lähes riskitön pääomantuotto jopa yli 15% vuodessa! 30 vuoden käyttöiällä ja vähäisillä huoltokustannuksilla nautit tuottoa pitkään ja huolettomasti.

Merkittävä investointituki

Maatilat huomio! Nykyinen tukijärjestelmä, jossa EU tukee 40% maatilojen aurinkosähköhankkeista, on voimassa näillä näkymin 2022 loppuun! Toimi nyt, ennen kuin tuki pienenee. Tarjoamme kaikille maatila-asiakkaillemme pitkät takuuajat, kustannustehokkaan hinnan, ja autamme tuen hakemisessa.

Toimintamallimme

1

Taustatyöt

Jätä yhteystietosi, tai ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme kaiken, mitä asennuksiin liittyy, ja valitsemme yhdessä juuri sinun tilallesi parhaiten sopivan järjestelmän. Seuraavaksi sovimme asentajien ja rakennussuunnittelijoiden käynnistä tilalla, jossa suunnitellaan projektia. Kun oikein mitoitettu järjestelmä on valittu, hoidamme kaikki lupa-asiat puolestasi.
2

Rahoitus

Ennen mitään hankintoja, täytyy olla mavin päätös investointituesta. Tuen hankkimisessa voi mennä kuukausia, joten suunnittelussa ei tarvitse kiirehtiä. Kun investointipäätös ja laina on saatu, aloitetaan itse toteutus.
3

Toteutus

Aurinkosähköjärjestelmän asennus ja käyttöönoton opastus. Aurinkopaneelien asennus on yksinkertaista, kunhan kelit sen sallivat. 20kWp kattojärjestelmän voi asentaa muutamassa päivässä, kun taas 200kWp asennukseen voi mennä kuukausi. Maa-asennus voidaan tehdä, jos sopivaa katto-pinta-alaa ei ole tarpeeksi, tai jos se muuten sopii asiakkaalle paremmin. Maa-asennus on kuitenkin merkittävästi kalliimpi, ja vaatii usein maanmuokkauksen.
4

Huolto ja seuranta

Kun asennukset on tehty, voit iloita omasta puhtaan energian voimalaitoksestasi, ja seurata sen toimintaa reaaliajassa netin kautta. Takuuajat ovat hyvin pitkiä, joten riski on pieni. Seuraamme ja huollamme asennuksiamme itse.

Tutustu esitteeseen aurinkopaneelit maatilalle 2018

Lataa esite

Kiinnostuitko Aurinkopaneeleista?
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Haluan tilata ilmaisen kartoituksen

Huom. tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä markkinointitarkoituksiin.