Yritykset

Sons of solar on avainlipputoimija, jolla on oma kokenut aurinkosähköasennustiimi, ja yli 200 toteutettua voimalaa

YRITYSKAMPANJA 15.11-15.12.2021, teemme suunnitelmat ja haemme energiatuen ilmaiseksi ensimmäiselle 20 yritykselle ilman sitoutumista!

Aurinkopaneelit sopivat monille yrityksille erittäin hyvin.

Yrityksesi mukaan kehitykseen

Sons of solar on luotettava ja kustannustehokas yhteistyökumppani. Kehitämme yritysasiakkaillemme parhaita älykkään aurinkoenergian ratkaisuja, jotka hyödyttävät ympäristön lisäksi myös asiakkaan kassaa. Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle parhaan rahoitusmekanismin asiantuntijoidemme toimesta. Aurinkosähköllä yrityksesi täyttää kestävän kehityksen tavoitteet helposti, ja samalla säästää rahaa.

Aurinkopaneeli on sijoitus

Tarjoamme yrityksille aurinkovoimaloita, jotka säästävät merkittävästi energiakustannuksissa. On vaikea löytää toista sijoituskohdetta, joka tuo yhtä merkittävää riskitöntä tuottoa ja auttaa ympäristöä. Sijoittamalla omaan aurinkosähköön suojaudut myös tulevilta sähkön hinnan korotuksilta. Ota katostasi kaikki irti, ja laita se tuottamaan puhdasta sähköä!

Merkittävä investointituki ja tuotto

Valtion energiatuki tukee 20% yritysten aurinkosähkö-investoinneista, ja parantaa kannattavuutta. Takaisinmaksuajat ovat laskelmissamme jopa alle 6 vuotta, ja oman aurinkosähkön hinta jopa alle 3snt/kwh. Keskimäärin aurinkoenergiaprojektiemme pääoman tuottoaste on yrityksillä noin 13%. Tämä tuotto, puhdas sähkö, ja ekologisempi brändi ovat vain yhden päätöksen päässä. Myös sijoittajien kasvava ympäristötietoisuus kannattaa ottaa huomioon.

Kustannustehokas toimintamallimme

1

Taustatyöt

Jätä yhteystietosi, tai ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme kaiken, mitä projektiin liittyy, ja määritämme juuri sinun firmallesi parhaiten sopivan järjestelmän. Seuraavaksi sovimme asiantuntijan käynnistä, jossa suunnitellaan projektia. Kun oikein mitoitettu järjestelmä on valittu ja sopimus tehty, hoidamme kaikki lupa-asiat puolestasi.
2

Rahoitus

Seuraavaksi haemme yrityksellesi energiatuen muutamien taustatietojen avulla. Itse hakemisen hoidamme puolestanne, ja päätös tulee noin kahdessa viikossa. Kun investointipäätös ja rahoitus on saatu, aloitetaan itse toteutus.
3

Toteutus

Aurinkosähköjärjestelmän asennus ja käyttöönoton opastus. Aurinkopaneelien asennus eroaa merkittävästi katto- ja maa-asennuksien välillä. Lähtökohtaisesti aurinkovoimala asennetaan katolle, mutta aurinkoisen kattopinta-alan puutteessa aurinkopaneelit voidaan asentaa myös maahan. Kattoasennuksen tyypillinen kulku 20kwp järjestelmälle: järjestelmän tilaus (toimitus noin 2vk); kiinnitysjärjestelmän asennus (1pv); paneeleiden asennus (1pv); sähkötyöt ja mittaukset sekä järjestelmän kättöönotto ja opastus (1pv).
4

Huolto ja seuranta

Kun asennukset on tehty, voit iloita omasta puhtaan energian voimalaitoksestasi, ja seurata sen toimintaa reaaliajassa netin kautta. Markkinointisi tueksi seurantajärjestelmämme lukuja voidaan esittää myös esimerkiksi aulanäyttöön kustomoidulla ratkaisulla, haluamallasi tyylillä ja yrityksesi logolla. Takuuajat vaihtelevat komponenteittain, mutta ovat hyvin pitkiä. Seuraamme ja huollamme asennuksiamme itse.

Kiinnostuitko Aurinkosähköstä?
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Haluan tilata ilmaisen kartoituksen

Huom. tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä markkinointitarkoituksiin.