Yritykset

Aurinkopaneelit sopivat monille yrityksille täydellisesti.

Yrityksesi mukaan kehitykseen

Sons of solar on luotettava ja kustannustehokas yhteistyökumppani. Kehitämme yritysasiakkaillemme parhaita älykkään aurinkoenergian ratkaisuja, jotka hyödyttävät ympäristön lisäksi myös asiakkaan kassaa. Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle parhaan rahoitusmekanismin asiantuntijoidemme toimesta. Aurinkosähköllä yrityksesi kestävän kehityksen tavoitteet paukkuvat helposti, ja samalla säästät rahaa.

Aurinkopaneeli on sijoitus

Tarjoamme yrityksille aurinkosähköpaketteja, jotka säästävät merkittävästi energiakustannuksissa. On vaikea löytää toista sijoituskohdetta, joka tuo yhtä merkittävää riskitöntä tuottoa kuin aurinkopaneeli ja auttaa ympäristöä. Sijoittamalla omaan aurinkosähköön suojaudut myös tulevilta sähkön hinnan korotuksilta. Ota katostasi kaikki irti, ja laita se tuottamaan puhdasta sähköä!

Merkittävä investointituki ja tuotto

Valtion energiatuki tukee 25% yritysten aurinkosähkö-investoinneista, ja tekee niistä näin ollen erittäin kannattavia. Takaisinmaksuajat ovat meidän laskelmissa jopa alle 7 vuotta, ja oman aurinkosähkön hinta jopa alle 3snt/kwh. Keskimäärin aurinkoenergiaprojektiemme pääoman tuottoaste on noin 10%. Tämä tuotto, puhdas sähkö, ja ekologisempi brändi ovat vain yhden päätöksen päässä. Myös sijoittajien kasvava ympäristötietoisuus kannattaa ottaa huomioon.

Kustannustehokas toimintamallimme

1

Taustatyöt

Jätä yhteystietosi, tai ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme kaiken, mitä projektiin liittyy, ja valitsemme yhdessä juuri sinun firmallesi parhaiten sopivan järjestelmän. Seuraavaksi sovimme asentajien ja rakennussuunnittelijoiden käynnistä, jossa suunnitellaan projektia. Kun oikein mitoitettu järjestelmä on valittu, hoidamme kaikki lupa-asiat puolestasi.
2

Rahoitus

Ennen mitään hankintoja, täytyy olla businessfinlandin päätös investointituesta. Tuen hankkimisessa voi mennä kuukausia, joten suunnittelussa ei tarvitse kiirehtiä. Kun investointipäätös ja rahoitus on saatu, aloitetaan itse toteutus.
3

Toteutus

Aurinkosähköjärjestelmän asennus ja käyttöönoton opastus. Aurinkopaneelien asennus eroaa merkittävästi katto- ja maa-asennuksien välillä. Lähtökohtaisesti aurinkovoimala asennetaan katolle, mutta aurinkoisen kattopinta-alan puutteessa aurinkopaneelit voidaan asentaa myös maahan. Kattoasennuksen tyypillinen kulku 20kwp järjestelmälle: järjestelmän tilaus (toimitus noin 2vk); kiinnitysjärjestelmän asennus (4pv); paneeleiden asennus (4pv); kaapeleiden veto ja invertterin asennus (1pv); kytkennät ja mittaukse (0,5pv); järjestelmän kättöönotto ja opastus (0,5pv).
4

Huolto ja seuranta

Kun asennukset on tehty, voit iloita omasta puhtaan energian voimalaitoksestasi, ja seurata sen toimintaa reaaliajassa netin kautta. Markkinointisi tueksi seurantajärjestelmämme lukuja voidaan esittää myös esimerkiksi aulanäyttöön kustomoidulla ratkaisulla, haluamallasi tyylillä ja yrityksesi logolla. Asennuksella on 10v takuu. Seuraamme ja huollamme asennuksiamme itse.

Kiinnostuitko Aurinkopaneeleista?
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Haluan tilata ilmaisen kartoituksen

Huom. tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä markkinointitarkoituksiin.