Yritykset

Aurinkopaneelit sopivat monille yrityksille täydellisesti.

Yrityksesi mukaan kehitykseen

Sons of solar on luotettava ja kustannustehokas yhteistyökumppani. Kehitämme yritysasiakkaillemme parhaita älykkään aurinkoenergian ratkaisuja, jotka hyödyttävät ympäristön lisäksi myös asiakkaan kassaa. Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle parhaan rahoitusmekanismin asiantuntijoidemme toimesta. Aurinkosähköllä yrityksesi kestävän kehityksen tavoitteet paukkuvat helposti, ja samalla säästät rahaa.

Aurinkopaneeli on sijoitus

Tarjoamme yrityksille aurinkosähköpaketteja, jotka säästävät merkittävästi energiakustannuksissa. On vaikea löytää toista sijoituskohdetta, joka tuo yhtä merkittävää riskitöntä tuottoa kuin aurinkopaneeli ja auttaa ympäristöä. Sijoittamalla omaan aurinkosähköön suojaudut myös tulevilta sähkön hinnan korotuksilta. Ota katostasi kaikki irti, ja laita se tuottamaan puhdasta sähköä!

Merkittävä investointituki ja tuotto

Valtion energiatuki tukee 25% yritysten moderneista aurinkosähkö-investoinneista, ja tekee niistä näin ollen kannattavia. Takaisinmaksuajat jopa 9 vuotta, ja esimerkiksi 50kw valoen järjestelmän investoinnin tuotto jopa yli 130 000 euroa! Keskimäärin aurinkoenergiaprojektien pääoman tuottoaste on Suomessa noin 8%. Tämä tuotto, puhdas sähkö, ja imagoboosti ovat vain yhden päätöksen päässä.

Kustannustehokas toimintamallimme

1

Taustatyöt

Jätä yhteystietosi, tai ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme kaiken, mitä projektiin liittyy, ja valitsemme yhdessä juuri sinun firmallesi parhaiten sopivan järjestelmän. Seuraavaksi sovimme asentajien ja rakennussuunnittelijoiden käynnistä, jossa suunnitellaan projektia. Kun oikein mitoitettu järjestelmä on valittu, hoidamme kaikki lupa-asiat puolestasi.
2

Rahoitus

Ennen mitään hankintoja, täytyy olla businessfinlandin päätös investointituesta. Tuen hankkimisessa voi mennä kuukausia, joten suunnittelussa ei tarvitse kiirehtiä. Kun investointipäätös ja rahoitus on saatu, aloitetaan itse toteutus.
3

Toteutus

Aurinkosähköjärjestelmän asennus ja käyttöönoton opastus. Aurinkopaneelien asennus eroaa merkittävästi katto- ja maa-asennuksien välillä. Keskikokoisen kattojärjestelmän voi asentaa viikossa, kun taas maa-asennukseen voi mennä kuukausi. Maa-asennus tehdään, jos sopivaa katto-pinta-alaa ei ole tarpeeksi, tai jos se muuten sopii asiakkaalle paremmin.
4

Huolto ja seuranta

Kun asennukset on tehty, voit iloita omasta puhtaan energian voimalaitoksestasi, ja seurata sen toimintaa reaaliajassa netin kautta. Markkinointisi tueksi seurantajärjestelmämme lukuja voidaan esittää myös esimerkiksi aulanäyttöön kustomoidulla ratkaisulla, haluamallasi tyylillä ja yrityksesi logolla. Asennusjärjestelmällä on 10 vuoden takuu. Seuraamme ja huollamme asennuksiamme itse.

Kiinnostuitko Aurinkopaneeleista?
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköposti
Viesti
Haluan tilata ilmaisen kartoituksen
Huom. tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä markkinointitarkoituksiin.